ΜΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
Ζήστε ένα νέο σύμπαν πολυχρωματικών χρωμάτων με το KINGLOSS™ Color, το νέο must-have που συμπληρώνει τα χρωματικά προϊόντα στο κομμωτήριό σας.
ΒΙΩΣΤΕ τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών όπως ποτέ πριν, χάρη στο ισορροπημένο pH και την όξινη τεχνολογία SHINEMAXv.

ΒΙΩΣΤΕ το χρώμα στην υψηλότερη έκφρασή του χωρίς ανύψωση. Ο τέλειος συνδυασμός βαφών και 19 ευέλικτων αποχρώσεων.

ΖΕΙΤΕ την ελευθερία του KINGLOSS™ Color με τη νέα του υφή, κατάλληλη για γρήγορη εφαρμογή με πινέλο ή μπουκάλι απλικατέρ και με τη μεγάλη ευελιξία του μπορείτε να προσφέρετε έως και 6 υπηρεσίες διαφορετικών χρωμάτων με ένα μόνο προϊόν.

ΖΕΙΤΕ τη βιωσιμότητα της vegan φόρμουλας του, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ΜΕΑ και υψηλό % συστατικών φυσικής προέλευσης.

ΖΕΙΤΕ το νέο χρώμα KINGLOSS™, το οποίο εμπνέεται από τον κόσμο του μακιγιάζ για να σας φέρει ένα νέο επίπεδο γυαλάδας για τα μαλλιά.
ΝΕΟ ΧΡΩΜΑ KINGLOSS™.
ΖΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΛΑΜΨΗ!
Απαλός χρωματισμός με λάμψη να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Η φόρμουλα χρώματος KINGLOSS™ έχει αναπτυχθεί ειδικά για να μεγιστοποιήσει τους 3 πυλώνες ενός τέλειου χρωματικού αποτελέσματος: χρώμα, φροντίδα και, ειδικότερα, λάμψη.

Η vegan σύνθεσή του SHINEMAXv έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μονοαιθανολαμίνη (MEA) και υψηλό % συστατικών φυσικής προέλευσης. Όλα αυτά, μαζί με τα ενεργά συστατικά της σύνθεσής του, παρέχουν την καλύτερη περιποίηση για τα μαλλιά, μετατρέποντας το KINGLOSS™ Color σε θεραπεία χρώματος με φυσικό αποτέλεσμα, στο οποίο η λάμψη κατέχει το επίκεντρο .
CRYSTAL ROCK
Φυσικός πολύτιμος λίθος, ένα πολυτελές σύμβολο ομορφιάς και φωτεινότητας, που παρέχει τη λάμψη των κρυστάλλων χαλαζία.
ΚΕΡΙ ΦΛΟΥΔΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Λαμβάνεται από τη φλούδα του καρπού πορτοκαλιού, περιέχει φλαβονοειδή, καροτενοειδή, γλυκολιπίδια και φωσφολιπίδια, γνωστά για τις μαλακτικές, αντιοξειδωτικές και προστατευτικές τους ιδιότητες.

19 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Φυσικές αποχρώσεις

Σταχτί και Ιριδίζουσες

Χρυσοί

Χάλκινοι

Καφέ

Κόκκινοι και Βιολετί

Διάφανο

Προϊόντα