ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KINMEN
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΥΚΙΩΝ

Είναι εμπλουτισμένο από διάφορες ποικιλίες φυκιών που αναπτύσσονται κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου. Είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, τα οποία έχουν αντιμικροβιακή επίδραση και έχουν ενυδατικές, αποκαταστατικές και μαλακτικές ιδιότητες για τα μαλλιά και το δέρμα. Είναι επίσης γνωστή η δράση τους ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και οι αντιγηραντικές τους ιδιότητες.ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΝΘΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥ

Εμπλουτισμένο από το εκχύλισμα των ανθών των πεύκων που προέρχονται από τα δάση της Μεσογείου. Έχει μια διεγερτική δράση στα μαλλιά και το δέρμα, και έχει μια καταπραϋντική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα κάτω από τη γενειάδα. Ένα αντιγηραντικό συστατικό που είναι πολύ δραστικό έναντι των ελεύθερων ριζών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Η σειρά KINMEN έχει τις ρίζες της στις ακτές της Μεσογείου, όπου εδώ και αιώνες θεωρούνται πηγή υγείας και ευεξίας.

Τα κρυστάλλινα νερά, η άγρια ακτή και τα πράσινα δάση της, μας παρέχουν φυσικά συστατικά που προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά.

Η δύναμη αυτών των συστατικών ήταν ήδη γνωστή από τις προγονικές μας κουλτούρες, συστατικά με τα οποία προετοιμάζονταν ελιξίρια για την ομορφιά και την υγεία. Τώρα η KINMEN έχει συγκεντρώσει όλη αυτή τη σοφία και έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα για τους άνδρες που διατυπώνονται με δύο μεσογειακά ενεργά συστατικά θαλάσσιας βοτανικής προέλευσης: Εκχύλισμα Άνθους Πεύκου και Μεσογειακό Κοκτέιλ Φυκιών.