Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική / Χρεωστική ΚάρταΔεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες

Στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Payment χρησιμοποιώντας κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, and Discover).

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva Wallet δίνοντας εσείς ο ίδιος εντολή για χρέωση της κάρτας σας χωρίς να κοινοποιείτε τα στοιχεία σας στο Eshop μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ στην περίπτωση εξόφλησης με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα η παραλαβή του δέματος πρέπει να γίνει από το ίδιο πρόσωπο που πραγματοποίησε την παραγγελία ή αλλιώς πρέπει να οριστεί όνομα παραλήπτη μαζι με ΑΔΤ μέσα στην παραγγελία ώστε να αποφευχθεί παραλαβή του προϊόντος απο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

ΑντικαταβολήΠληρώστε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παραλαβής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε παραγγελίες 350€ και άνω δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής! Απαιτείται εξόφληση μέσω Τραπέζης - VISA ή προκαταβολή του μισού ποσού για να προχωρήσει η παραγγελία.

Τραπεζική κατάθεσηΠροεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR35 0110 1260 0000 1263 476 9447
Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μην ξεχάσετε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@kincosmetics.gr

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής ενεργοποιείται την παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε στα 2110.131.855 & 2121.043.639 ή στείλτε email στο sales@kincosmetics.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση εξόφλησης με Τραπεζική κατάθεση η παραλαβή του δέματος πρέπει να γίνει απο το ίδιο πρόσωπο που πραγματοποίησε την παραγγελία ή αλλιώς πρέπει να οριστεί όνομα παραλήπτη μαζι με ΑΔΤ μέσα στην παραγγελία ώστε να αποφευχθεί παραλαβή του προϊόντος απο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.