ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Οι υβριδικές φόρμουλες KINACTIF συνδυάζουν 2 δραστικά συστατικά που έχουν διπλή δράση στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής.

ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ: Εξισορροπούν το μικροβίωμα του δέρματος , προστατεύοντας τη φυσική του ισορροπία και αποτρέποντας προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής που προκαλούνται από ανισορροπία μικροοργανισμών.
Ειδικό φυσικό συστατικό : ανάλογα τον τύπο των μαλλιών.

Nº1 NUTRITION

Το KINACTIF No1 Nutrition , είναι ιδανικό γι’ αυτόν τον τύπο μαλλιών, καθώς οι συνθέσεις του ενυδατώνουν και θρέφουν βαθειά τα μαλλιά, αφήνοντάς τα πιο απαλά, πιο λαμπερά και χωρίς φριζάρισμα.

Nº2 REPAIR

Για κατεστραμμένα και αδύναμα μαλλιά. Αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα και αδύναμα μαλλιά. 88% φυσικά συμπληρωματικά συστατικά.

Nº3 VOLUME

Τα μαλλιά που δεν έχουν όγκο , χρειάζονται μια περιποίηση που να ενισχύει τη δομή της τρίχας χωρίς να τα βαραίνει. Το No 3 Volume είναι ιδανικό γι’ αυτόν τον τύπο μαλλιών, καθώς δίνει περισσότερο όγκο και σώμα στα μαλλιά και εξαλείφει το φριζάρισμα, αφήνοντας τα πιο πυκνά ,πιο απαλά και πιο ανάλαφρα.

Nº4 COLOR

Αποτρέπει την απώλεια χρώματος και παρέχει έντονη φροντίδα για τη διατήρηση της λάμψης.

Nº5 BLONDE

Τα ξανθά, γκρίζα και ξανοιγμένα μαλλιά χρειάζονται συντήρηση για να διατηρήσουν ένα ψυχρό - λαμπερό ξανθό χρώμα, φροντίζοντας παράλληλα για την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Το KINACTIF No 5 BLONDE εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους υποτόνους , παρέχοντας ψυχρές ανταύγες και επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη , ενώ αποκαθιστά την απαλότητα της ίνας της τρίχας.

Nº6 SUNCARE

  • SUN PROTECTIVE MILK 200ml


    Προστασία, Προστατεύει όλους τους τύπους τρίχας που εκτίθενται στον...

  • AFTERSUN 2-IN-1 MASK 200ml


    Θεραπεία, Περιποιείται εντατικά όλους τους τύπους μαλλιών που...

Για όλους τους τύπους μαλλιών που εκτίθενται στον ήλιο. Η σειρά Kinactif Aftersun βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη φυσική τους λάμψη και την απαλότητά τους μετά την έκθεση στον ήλιο. Περιέχουν πρεβιοτικά και Αλόη.

Nº7 CONTROL

Το KINACTIF™ N°7 CONTROL καταπολεμά το φριζάρισμα σε όλους τους τύπους φριζαρισμένων μαλλιών, ίσια ή σγουρά. Οι φόρμουλες περιλαμβάνουν συστατικά που βοηθούν στον έλεγχο του φριζαρίσματος, αφήνοντας τα μαλλιά καθορισμένα, λαμπερά και λεία.