Σχετικά με εμάς

Ο πιο πολυτελής τρόπος να βάψετε τα μαλλιά σας, με υλικά που προσφέρουν απίστευτη αίσθηση

Εμπνευσμένοι από τη βαθιά γνώση μας για τη σύγχρονη γυναίκα, δημιουργήσαμε προσωποποιημένα προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την επιθυμία της για υπέροχα μαλλιά. Η καθημερινή περιποίηση και οι τελετουργίες για υπέροχο και διαρκές χρώμα μαλλιών πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες. Το μυστικό για υπέροχα μαλλιά είναι η διαρκής φροντίδα. Ένα πρόγραμμα περιποίησης με πολυτελή προϊόντα αποκλειστικά για σας, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα μαλλιά που θέλετε και να μετατρέψετε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς σε στιγμές απόλαυσης στην άνεση του μπάνιου σας.

Με απόλυτη φροντίδα για σας

Ο κυριότερος σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας συλλογή από προϊόντα για λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε καινοτόμα προϊόντα μαλλιών χωρίς αμμωνία, παραμπέν, ρεσορσινόλη, PPD, φθαλικές ενώσεις και γλουτένη. Προσθέσαμε θρεπτικά συστατικά που αγαπούν τα μαλλιά, όπως κερατίνη, έλαιο argan και εκχύλισμα ρίζας ginseng που προσφέρουν προστασία και λάμψη.

Στην ομάδα του Kincosmetics.gr είναι χαρά μας να ακούμε, να κατανοούμε και να δημιουργούμε όμορφες σχέσεις με τους πελάτες μας (και υπέροχες ημέρες για τα μαλλιά τους). Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις για το χρώμα των μαλλιών σας από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας - καλέστε μας, στείλτε μας email ή μήνυμα στο chat.

Δοκιμάστε τα προϊόντα μας. Λατρέψτε τα. Ζήστε την εμπειρία. Αποκτήστε μια φρέσκια και φυσικά όμορφη απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών σας.

Ανακαλύψτε την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών και αποκτήστε μαλλιά αέρινα, σχεδόν μαγικά.