Η νέα τάση κατά του φριζαρίσματος που χρειάζεστε στο κομμωτήριό σας.
Ονειρευτείτε μαλλιά χωρίς φριζάρισμα χάρη στο νέο σύστημα ισιώματος μαλλιών KINSMOOTH™. Μια νέα τεχνική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να πετύχουν τα μαλλιά των ονείρων τους χωρίς κόπο.

Ονειρευτείτε μια vegan θεραπεία με υψηλό % φυσικών συστατικών. Η τεχνολογία MULTI-LAYER Complex του, που βασίζεται σε οργανικά οξέα και ένα βιοαποκαταστατικό σύμπλεγμα, σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τη δομή της τρίχας λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ φροντίζει την ίνα της τρίχας.

Ονειρευτείτε λεία μαλλιά που διαρκούν έως και 12 εβδομάδες*. Η θερμοενεργή μνήμη θα ενισχύσει την επίδρασή της, διευκολύνοντας το στυλ στο σπίτι.

Ονειρευτείτε μια αποκλειστική και κερδοφόρα υπηρεσία για το κομμωτήριό σας, με 3 επιλογές που σας επιτρέπουν να περιποιηθείτε όλους τους τύπους μαλλιών, φυσικά, επεξεργασμένα ή βαμμένα.

Ονειρευτείτε μια υπηρεσία 100% χωρίς φορμαλδεΰδη**, η οποία σας επιτρέπει να εγγυηθείτε την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των πελατών σας, καθώς δεν απελευθερώνει φορμαλδεΰδη όταν σιδερώνετε τα μαλλιά σε υψηλή θερμοκρασία.

Ονειρευτείτε το γυαλιστερό φινίρισμα, την υπέροχη λάμψη και την εξαιρετικά μεταξένια υφή που παρέχει το KINSMOOTH™, χωρίς να χάνεται η φυσική όψη των μαλλιών.

*Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 12 εβδομάδες ανάλογα με τον τύπο της τρίχας. **Δοκιμή μέτρησης της ποσότητας φορμαλδεΰδης που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας ισιωματος των μαλλιών, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Ergo-Laboris.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΤΗΣ VEGAN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.
Ανακαλύψτε την προηγμένη τεχνολογία MULTI-LAYER Complex KINSMOOTH™ που αναπτύχθηκε για να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα ισιωματος μαλλιών. Η αποκλειστική vegan σύνθεσή του, χωρίς φορμαλδεΰδη, αποτελείται από ενεργά συστατικά που τροποποιούν τη δομή της τρίχας, εξαλείφοντας 100% το φριζάρισμα και προσφέροντας την καλύτερη περιποίηση των ινών της τρίχας.
Οργανικα οξέα
Οξέα φυσικής προέλευσης που τροποποιούν τη δομή της ίνας της τρίχας χωρίς να καταστρέφουν τα μαλλιά ή το τριχωτό της κεφαλής.
ΒΙΟΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
Επανορθωτικό σύμπλεγμα που συνδυάζει καρβοκιστεΐνη και αμινοξέα πρωτεΐνης σιταριού, παρέχοντας δύναμη και αντοχή στην ίνα της τρίχας ενώ την προστατεύει κατά τη διάρκεια της τεχνικής διαδικασίας.